De Suncoast Yacht-pool


Verbreedt uw vaarplezier

De Suncoast Yacht-pool verbreedt uw vaarplezier door het varen met andersoortige schepen en/of in andere vaargebieden mogelijk te maken, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Voorbeelden:
1
  • U bent een platbodemschipper, maar wilt ook wel eens die overtocht naar Lowestoft maken op een scherp jacht of
  • U bent de schipper van een scherp jacht in een zeehaven en wilt ook wel eens droogvallen op het wad.

2

  • U bezit een mooie sloep in het vaargebied van de vecht, maar wil ook wel eens racen op een catamaran of
  • U bent een enthousiaste catamaran zeiler en wil ook wel eens genieten van de vecht, de grachten of de plassen in een sloep.

Daarnaast kan het verschil in thuishavens zowel in binnen als buitenland een uitwisseling of samenwerking zeer interessant maken. 

De Suncoast Yacht-pool brengt u bij elkaar. Of u daarna met elkaar en/of afzonderlijk uw schepen bemant, bepaalt uzelf.

Indien iemand geïnteresseerd is in uw jacht ontvangt u de gegevens van de andere partij en bepaalt u of u contact wilt leggen. Hierbij is uw privacy gegarandeerd. Pas als beide partijen hebben aangegeven in elkaars schip/vaargebied geïnteresseerd te zijn zal Suncoast beide partijen elkaars e-mail adres doorgeven. Vervolgafspraken vallen dan verder buiten de verantwoordelijkheid of bemoeienis van Suncoast.

E-mail service

Deelnemers kunnen gebruik maken e-mail service. Met de door u opgegeven gegevens en wensen worden nieuwe inschrijvingen dagelijks gescreend en ontvangt u automatisch een e-mail als er een inschrijving binnenkomt, die aan uw wensen voldoet. 

Deelname

Deelname staat open voor alle eigenaren van schepen en jachten, die beschikken over internettoegang en een e-mail adres. Als deelnemer meldt u uw eigen schip of jacht aan met behulp van het aanmeldingsformulier. Het wordt aanbevolen een foto van uw vaartuig mee te sturen. Bovendien kunt u hier ook uw persoonlijke wensen en ervaringen kenbaar maken en het vaartuig beschrijven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Schrijf vandaag nog in en verbreed uw vaarplezier.

Aanmeldingen en afmeldingen worden dagelijks bijgewerkt. Gedurende uw inschrijving kunt u onbeperkt gebruik maken van het aanbod. 
Suncoast Yacht-pool behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, die in strijd zijn met haar doelstellingen.
Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u uw toegangscode.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.
Dit kan zowel telefonisch ++31 (0)6-51.40.23.40 of via het aanmeldformulier.


Last page