Suncoast Yachtmanagement

U hebt een schip om te genieten van het varen, de vrijheid, de natuur en de elementen. 
Niet omdat u er nog een baan bij wilde hebben. Buiten de zaken die u prettig vindt om zelf uit te voeren of te regelen kan het verantwoord operationeel houden van uw jacht een tijdrovende zaak zijn.

Wij hebben er ons beroep van gemaakt om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw jacht zonder uw vrije tijd op te moeten offeren aan het beheer. Hiertoe werken wij samen met een select gezelschap van deskundigen. Specialisten, die hun sporen verdiend hebben op elk van de verschillende gebieden. 

Het inschakelen van Suncoast Yachtmanagement brengt voor u meestal geen extra kosten met zich mee. De inkomsten worden gegenereerd uit kortingen van de uitvoerders, die in Suncoast Yachtmanagement een belangrijke professionele opdrachtgever vinden.

Wij adviseren, organiseren en besturen; 

* Onderhoud
* Aankoop
* Bouwbegeleiding 
* Financiering 
* Registratie 

Wij geven u hier slechts een algemene indruk. Alle opdrachten en programma's worden echter altijd op maat uitgevoerd en geleverd. U bepaalt wij voeren uit. 


De schoon schip service

Hierbij nemen wij vóór u aan boord komt en/of wanneer u het schip weer verlaat huishoudelijke taken van u over. Dit gaat zover als u zelf wenst. 
Bijvoorbeeld;
* het dek is geschrobd,
* de kajuit gedweild, 
* het sanitair fris en schoon, 
* het linnengoed gewassen en 
* de afwas gedaan. 
* drinkwater en brandstof zijn bijgevuld,
* de koelkast is vol en 
* de champagne met kaviaar staat klaar.

U stapt aan boord en kunt direct genieten van uw verblijf aan boord en het varen met uw jacht.

Periodiek technisch onderhoud    ^ Top ^

Met de periodieke controles van Suncoast Yachting kunt u vol vertrouwen de landvasten losgooien en zorgeloos genieten van uw schip. Elektronica, hydrauliek, pompen, motoren, voortstuwing, zeilen, lieren, lijnen, voor alles wordt een controle- en onderhoudsschema opgezet en uitgevoerd, zodat u verzekerd kunt zijn van een probleemloos vaarseizoen zonder tegenslagen door slijtage of achterstallig onderhoud. 
Tevens worden uw veiligheidsuitrustingen jaarlijks onder de loep genomen en gecontroleerd volgens de hoogst geldende standaarden. U kunt dus altijd aan de nieuwste veiligheidseisen voldoen !

Ook verzorgen wij voor u het onderhoud van coatings, teakdekken, anti-fouling enz.. 


Refits en grootonderhoud

De upgrade naar huidige standaarden

* van de installatie van een GPS tot het ontwerpen en vervangen van de elektrotechnische installatie.
* van het maken van een nieuw zeilplan tot het plaatsen van een nieuwe motor of generator
* van een extra stuurstand tot een nieuwe stuurautomaat.

Laat het over aan Suncoast Yachting en u betaalt nooit teveel voor een uitstekende kwaliteit.


Aankoop    ^ Top ^

De aankoop van een nieuw of gebruikt jacht is tijdrovend en complex. Bijgestaan door de onafhankelijke professionals van Suncoast Yachting wordt dat een stuk eenvoudiger en voorkomt u teleurstelling en onvoorziene kosten.
U kunt ons een zoekopdracht geven, zodat u zich alleen hoeft te verdiepen in die aanbiedingen, die volledig aan uw wensen tegemoetkomen. Wij doen voor u het voorwerk, waarbij geheel Europa ons zoekgebied is. 
Yacht-experts beoordelen en keuren het schip van uw keuze zowel technisch als naar gewenste vaareigenschappen en geven een prijsadvies en exploitatiebegroting.


Financiering    ^ Top ^

Onze samenwerking met verschillende nationaal en internationaal opererende financiele instellingen met ervaring in jachtfinanciering, maakt het mogelijk u interessante constructies aan te bieden, waaronder B.T.W. verminderings/verleggings mogelijkheden.
Gecombineerd met onze diensten op het gebied van Yachtsharing en chartering vinden we de best kosteneffectieve oplossingen. 

Samen met u maken we een voor u passende begroting, die voldoet aan uw wensen.Registratie   ^ Top ^

Onder welke vlag wilt u varen ? Wat zijn de voordelen, de mogelijkheden en consequenties ?
Wat wordt uw thuishaven ? Hoe beschermt u uw jacht ?
De gespecialiseerde juristen en financiële experts van Suncoast Yachting geven u antwoord op deze en andere vragen.

De feitelijke administratieve rompslomp voor registratie en certificeringen, de survey 's, de uit te voeren aanpassingen. Wij verzorgen het binnen gestelde termijnen en gemaakte afspraken.Bouwbegeleiding     ^ Top ^

Om verzekerd te kunnen zijn van de tijdige levering van een kwalitatief perfect custom-build jacht is het verstandig om te kiezen voor een voortdurende onafhankelijke begeleiding.

Te beginnen met een kritische second-opinion als het gaat om het design, het controleren van de tekeningen, zowel technisch als praktisch..
Het maken van een keuze van de werf met een solvabiliteits onderzoek en het kiezen van verzekeringen. 

Met inzet van onze experts bieden wij u :

Kwaliteit op tijd

Met veel persoonlijke aandacht voor al uw wensen.

Neem contact met ons op voor een haalbaarheidsstudie.


Last page